Lyrics.com »

Search results for 'asale'

Yee yee! We've found 60 lyrics matching asale.

Year:


Filter by gender:

Lyrics:

ngelingake
Konco kabeh ojo turu sore-sore

Gethuk asale soko telo
Moto ngantuk iku tambane opo
Gethuk asale soko telo
Yen ra pethuk atine rodo gelo

Ojo ngono
Kaya-kaya ngelingake
Kanca kabeh aja turu sore-sore

Gethuk asale saka tela
Mata ngantuk iku tambane apa
Gethuk asale saka tela
Yen ra pethuk atine rada gela
Kaya-kaya ngelingake
Kanca kabeh aja turu sore

Gethuk asale saka tela
Mata ngantuk iku tambane apa
Gethuk asale saka tela
Yen ra pethuk atine rada gela

Aja
Koyo koyo ngalengake
Konco kabeh ojo turu sore sore

Getuk asale soko telo (eh)
Moto ngantuk iku tambane opo (eh)
Getuk asale soko telo (eh)
Yen rapetuk
ngelingake
Konco kabeh ojo podo turu sore

Gethuk, asale soko telo
Moto ngantuk, iku tambane opo?
Ach ach.. halah getuk asale soko telo
Yen ra petuk atine rodo
Koyo-koyo ngelingake
Konco kabeh ojo turu sore-sore

Gethuk, asale soko telo
Moto ngantuk, iku tambane opo
E alah gethuk, asale soko telo
Yen ra pethuk, atine
Banyuwangi hee ... banyuwangi
Tanah kelahiran hang isun puji
Banyuwangi hee ... banyuwangi
Sampek kapan sun sing lali

Asale urip sampek tumekane pati
ra eling jebol

Pring iku mung suket
Ning omah asale seka pring
Usuk seka pring cagak seka pring
Gedhek iku pring lincak uga pring
Kepang cetha pring
serang 
Oooo indahh 
Klathak serang 
Izinkan aku disini bersamamu 

Gethuk asale soko telo 
Yen ra pethuk sedino atine loro
Dan mata ini melihat indah
ARJUNA PATI AMARTA

DURYUDANA BANOWATI

KULA TRIMA YEN BENER CINTA

ASAL SEHIDUP SEMATI

 

CINTA KETEMU CINTA

ASALE CUMA KENALAN

MANUSA ORA KUASA

JODO
ngelingake
Konco kabeh ojo turu sore-sore

Gethuk, asale soko telo
Moto ngantuk, iku tambane opo?
Ach ach.. halah getuk asale soko telo
Yen ra petuk atine rodo
Yen arep mulyo sumeleh ke ati
Ora usah gumum
Karo gilape ndoyo

Ojo lali sopo kowe
Soko ngendi anggonmu asale
Ojo lali kudu eling
Ojo dumeh yen ora
Bengen sopo hang weroh
Kenal ambi riko
Bengen sopo hang nyanjung
Duwur aran riko

Asale teko jurang
Sun gowo nong latar
Saiki serto seneng
Kok lali
kolo labetaya
Le asale ala lade ama
Pi duniwa niwa la dunia
Le asale ala lade ama
Pi duniwa niwa la dunia

Mana kias mana senandung intan
Yang tak lekang
asale o, Jeko di ile tutu
( deserted lives become watered ground)
Ran Emi re wa, Emi biti yara oke o
( send your spirit like that of the upper room)
waddaroji
‘Athfatan yâ jî
‘Athfatan yâ jîrotal ‘alami
Yâ uhailal jû
Yâ uhailal jûdi wal karomi

Jaman wes akhir Jaman wes akhir
akeh maksiat
Asale sugih Asale
Tele tele ko si ala jo so,
Mo ke Pe oluwa ninu isoro,
Mo ke pe lohun oke baba gbo,
Ofa mi yo loko asale o,
Morire gba oro mi jaso ope,

Oun ekun ti tan
Goro-goro tresno iyo mung tresno
Murup semangat urip kebak werno
Donga lan karya jejeg sak lawase
Tresno

Kabeh sedulur asale podo
Saling mbutuhake
dijulang masa

Muyahayo muya lanakayo
Muya haye kalo labetaya
Le asale ala lade ama
Pi duniwa niwa la dunia
Le asale ala lade ama
Pi duniwa niwa la dunia
cokli
Yg itunya panjang sekali haha
Iki lagu kanggo wong sing kementos gaya" tok

Aha lagu iki rak jarak di gawe
Asale mung mencla mencle
Omongane rak
Becak nabrak bane kari siji
Ati susah ojo Suwi-suwi
Lurah penak ditinggal ngopi

Beras asale soko pari
Ning Sawah ketemu pak tani
Ati seneng janjine di
Asale soko wit klopo
Seneng mblakrak lali umur
Pungkasane ra dadi opopo

Joko tingkir cerito pendekar
Tugase numpas angkoro
Jok kuwatir penting ihktiar
Je aaplyat saare
Aahe ghadun gele
Aarop pavasavar
Koni ugach kele
Koni ugach kele
Jyachi ugach bheeti
Majhya manat hoti
Asale ghadun kahi
Doghankadun
Isun getun enget engetan
Waktu magih eling sir siran
Semono ugo riko demen
Masiyo asale bedo negoro eman

Riko turis mantebe ati
Naliko ring gunung

Discuss these asale Lyrics with the community:

0 Comments

    We need you!

    Help build the largest human-edited lyrics collection on the web!

    Search for song lyrics by

    Genres »

    Styles »

    Browse Lyrics.com

    Our awesome collection of

    Promoted Songs

    »

    Quiz

    Are you a music master?

    »
    "Music" is a 1976 biggest hit single by which artist?
    A John Miles
    B Jon Anderson
    C Barry Ryan
    D Peter Gabriel

    Free, no signup required:

    Add to Chrome

    Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

    Free, no signup required:

    Add to Firefox

    Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!