Song parody of

De toren

by Elly Kellner

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the De toren song by Elly Kellner.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

M'n vader bouwt een toren Een toren van hout Met prachtige details En ook heel stevig Met een mooi en sterk dak En een vloer die ik vertrouw Zo één waarop ik dansen mag Ik brand geen kaarsje Als ik in de toren zit Het brandgevaar baart me teveel zorgen Zodra de zon omlaag gaat Kom ik zelf de trap ook af Natuurlijk kom ik terug In de morgen Ik weet m'n vader bouwt de toren voor mij Zodat ik vaker langs kom op bezoek Hij bouwt 'm in een sneltreinvaart Zodat ik trots zal zijn M'n vader is een timmerman Die alles kan Pas zat ik in de toren met m'n vader Ik gaf 'm steeds een spijker Zodat hij verder kon Hij timmerde de balken aan de muren En de vogels schrokken op En ze vlogen naar de zon De vloer begon te dansen “Pa d'r gaat hier iets niet goed” De vloer lijkt los te laten En hij doet niet wat ie moet Ik ga maar naar beneden Waar het veilig is Ik weet m'n vader bouwt de toren voor mij Zodat ik vaker langs kom op bezoek Hij bouwt 'm in een sneltreinvaart Zodat ik trots zal zijn Mijn vader is een timmerman Die alles kan

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

De toren

2
0     0

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Which group sang the song "96 Tears"?
A Paul Revere and the Raidersr9
B The Sonics
C Count Five
D Question Mark and the Mysterians

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Elly Kellner tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!