Song parody of

Winnen Of Verliezen

by DLD Music (Dheeradj K.G)

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Winnen Of Verliezen song by DLD Music (Dheeradj K.G).

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Ey Ey Ey Af en toe dan moet je kiezen Ey Ey Ey Kies je money of die liefde Ey Ey Ey Ey Zeg me dan wat heb je liever Ey Ey Ey E-Ey Het is winnen of verliezen (Araz..) Ik ben aan het zoeken Maar ik zoek niet naar die liefde Ik ben aan het denken Zo van hoe ga ik verdienen Deze tijd is zwaar Zeg me waarop moet ik bouwen? Kijk ik naar de toekomst Dan wil ik niet eens trouwen Tuurlijk zijn er vrouwen Maar gaat ze van je houden? Dat is heel die vraag En ik ken geen vertrouwen Laat me even praten En dan denk ik in mezelf Leven dat is moeilijk En ik weet niet een de helft Vele mensen hopen Maar ze krijgen tegenslag Jij moet ermee dealen En lopen met een brede lach Soms gaat alles fout Soms gaat alles goed Aan het einde van de dag Dan doe je wat je moet En meer kan je echt niet doen Je moet geven wat je geven kan Je moet je altijd houden aan je plan En zorg dat niemand je hier breken kan Ey Ey Ey Af en toe dan moet je kiezen Ey Ey Ey Kies je money of die liefde Ey Ey Ey Ey Zeg me dan wat heb je liever Ey Ey Ey E-Ey Het is winnen of verliezen Deze dagen die zijn niet voorspellen Mensen denken altijd ik ga het wel redden Maar ik zeg je eerlijk Denk nou even groot Want denk je nog te klein Zijn je plannen net als rook En vele van de buurt Die komen echt van ver En de meeste die ik ken Echt die hebben vele dromen Je kan niet zomaar hopen Dat je zaken lopen Maar zelf wat beginnen is de juiste code Tuurlijk wil ik groter worden Daarom moet ik hoger komen En ik heb echt niemand nodig Want ik ben alleen gekomen En ik zal alleen gaan Jij ook Niemand die blijft hier staan Het kan gebeuren op die ene dag Ene dag Het kan ook lukken na een tegenslag Tegenslag Dus beter blijf je doorgaan Doorgaan En ik wil betaalt op je stage staan Ey Ey Ey Af en toe dan moet je kiezen Ey Ey Ey Kies je money of die liefde Ey Ey Ey Ey Zeg me dan wat heb je liever Ey Ey Ey E-Ey Het is winnen of verliezen

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
In which year did David Bowie die?
A 2016
B 2015
C 2014
D 2013

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

DLD Music (Dheeradj K.G) tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!