Song parody of

Getaway

by Kraantje Pappie

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Getaway song by Kraantje Pappie.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Gin in m'n glas Werp een blik op de kast Heb een pil in m'n zak Drink een gat in de nacht met jou Gat in de nacht met jou There's a goon in de bando Kleine goor, maar die stank, ja, die went ook Stoelen vallen uit elkaar van ellendo Barkeeper overtime voor die tempo Ik zet ten toes down op de grond Blijf, want ik hou van die grond Zeker als ik jou met me vond Dat vertaalt als een hond Tuurlijk, is er koud, is er tocht Waarom zouden ze nog? Ey Schenk het effe bij, want hij gaat niet op Je weet dat ik voor haar niet stop Je weet dat ze voor mij niet stopt Je weet dat ze met mij niet gokt, nee Da's precies zijn probleem Waarzo gaan we straks heen? Laat me niet meer alleen We zitten achterin een taxi, geen idee waar naartoe Half te tweaken, halve liefde, geen idee wat ik doe Alsof ik kwijt ben, zolang jij bij mij bent Voelt alsof ik rijk ben Fucking with you, ey Vallen in de nacht, lieve schat, is die getaway Poison in mijn glas, een escape voor die better days Oh oh oh, oh oh oh, oh oh Oh oh oh, oh oh oh, oh oh Vallen in de nacht, lieve schat, is die getaway Poison in mijn glas, een escape voor die better days Oh oh oh, oh oh oh, oh oh Oh oh oh, oh oh oh, oh oh Ik wil dat je naar me kijkt met je ogen dicht Dat je me begrijpt en niet gaat voor wat je ziet Schat, ik geef je de tijd als dat nodig is Niets is wat het lijkt, wil je lopen op glad ijs? Wil je dat ik je begeleid met je ogen dicht? Dat je me begrijpt en niet gaat voor wat je ziet Schat, ik geef je de tijd als het nodig is Niets is wat het lijkt, wil je lopen op glad ijs tot het over is? We zitten achterin een taxi, geen idee waar naartoe Half te tweaken, halve liefde, geen idee wat ik doe Alsof ik kwijt ben, zolang jij bij mij bent Voelt alsof ik rijk ben Fucking with you, ey Vallen in de nacht, lieve schat, is die getaway Poison in mijn glas, een escape voor die better days Oh oh oh, oh oh oh, oh oh Oh oh oh, oh oh oh, oh oh Gin in m'n glas Werp een blik op de kast Heb een pil in m'n zak Drink een gat in de nacht met jou Gat in de nacht met jou Vallen in de nacht, lieve schat, is die getaway Poison in mijn glas, een escape voor die better days Oh oh oh, oh oh oh, oh oh Oh oh oh, oh oh oh, oh oh Vallen in de nacht, lieve schat, is die getaway Poison in mijn glas, een escape voor die better days Oh oh oh, oh oh oh, oh oh Oh oh oh, oh oh oh, oh oh We zitten achterin een taxi, geen idee waar naartoe Oh oh oh, oh oh oh, oh oh

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Getaway

133.3K
2,104     62

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Which famous guitar brand has a model named the Stratocaster?
A Sitar
B Banjo
C Didgeridoo
D Fender

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Kraantje Pappie tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!

Movies soundtrack

Getaway

»