Song parody of

Kaninhullet

by Arif

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Kaninhullet song by Arif.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Fant lys ned i mørket Når jeg falt ned i hullet Fant vann i en ørken Da kroppen var tommest Trodde jeg så sirener Det var støv fra dine vinger Som kom for å redde meg Trodde jeg satt fast, men du satte meg fri Vil tilbake til varmen, tilbake til solskinn Da vi spiste en grønn kake, og sippa på Dom P Da tiden sto stille Og jeg så det fineste smilet Jeg er oppå månen Kunne spist en stjerne Drukner i deg Faller for deg Alt for meg Deg og meg og deg mot alle Svømmer med ørner Jeg flyr med haier Faller for deg Drukner i deg Alt for meg Deg og meg og deg for alltid Søppeldynga inni hodet mitt Kildesorterer de tankene Det rosa er også min favoritt Å elske deg er kjærlighet, ja det er en kjærlighet (?) Jeg er han mannen med flosshatt Hun er the boss som Sosa Vi er som living la vida, loca Husker vi fucka opp sofaen Eller ble fucka i Stockholm Hun der bare setter en bonbon Baby, baby Hvor mye veier et hjerte? Uten deg så veier det mye Sammen så danser vi på hvite skyer Så la oss danse til vi ligger i kiste Jeg er oppå månen Kunne spist en stjerne Drukner i deg Faller for deg Alt for meg Deg og meg og deg mot alle Svømmer med ørner Jeg flyr med haier Faller for deg Drukner i deg Alt for meg Deg og meg og deg for alltid Jeg hadde den hvite kaninen Men jeg falt ned i hullet Disse carrots'ene skinner ned i mørket Jeg hadde den hvite kaninen Men jeg falt ned i hullet Disse carrots'ene skinner ned i mørket Jeg er oppå månen Kunne spist en stjerne Drukner i deg Faller for deg Alt for meg Deg og meg og deg mot alle Svømmer med ørner Jeg flyr med haier Faller for deg Drukner i deg Alt for meg Deg og meg og deg for alltid

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Browse Lyrics.com

Our awesome collection of

Promoted Songs

»

Quiz

Are you a music master?

»
Eminem: "All you other Slim Shadys, are just _______".
A imitating
B impossible
C impersonating
D incorrect

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Arif tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!