Song parody of

I'm a Pop

by Chanmina

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the I'm a Pop song by Chanmina.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Ey, ah uh, ah uh Where are you from, ay どこでもよくね どこにいたって 別に関係なくね どいつもこいつもジャンル分け ああでもこうでもないってなんで 내가 한국어로 말하면 뭐 어때 이 재능도 다 우리 엄마 때문에 부럽지 부럽지 나 그거 다 알면서 해 미치지 jealousy 내가 좀 욕을 많이 먹네 名前なんてないこの music 私だけの本当のメロディーと この歌詞それだけなのになんで 自由にやらせて I'm a pop (pop, pop), I'm a rock (rock, rock) And I'm a hip-hop I can't breathe in here 息苦しい I'm a pop (pop, pop), I'm a rock (rock, rock) And I'm a hip-hop 여긴 답답해 息苦しい Ay どこにいてもみんな気にする 黙って聞いてたけど もうウンザリしてる あいつはヒップホップじゃない ヒップホップとか聞き飽きたよ doctor ヒップホップとかヒットソングより表現したかった ジャンルとかカルチャーとか正直知らねんだわ 誰っぽいとかあれっぽいとかどこがどうなんですか だまれだまれ評論家 気取り押せよ低評価 나를 씹을 것 같으면 이리와 꼭꼭 숨으면 기회 다 버린다 名前なんてないこの music 私だけの本当のメロディーと この歌詞それだけなのになんで 自由にやらせて I'm a pop (pop, pop), I'm a rock (rock, rock) And I'm a hip-hop I can't breathe in here 息苦しい I'm a pop (pop, pop), I'm a rock (rock, rock) And I'm a hip-hop 여긴 답답해 息苦しい 自由に乗りなよ baby 欲張りでなにが悪いの 私だけのこのミュージック 다 가지고 싶어 すべて欲しいの I'm a, I'm a, I'm a, I'm a, I'm a, I'm a I'm a pop (pop, pop), I'm a rock (rock, rock) And I'm a hip-hop I can't breathe in here 息苦しい I'm a pop (pop, pop), I'm a rock (rock, rock) And I'm a hip-hop 여긴 답답해 息苦しい

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

I'm a Pop

2,078
55     2

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Blank Space Taylor Swift: got a ____ ____ __ _______ they'll tell me i'm insane.
A long list of some lovers
B long list of ex lovers
C lot of Starbucks lovers
D lot of Starbucks mothers

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Chanmina tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!