Song parody of

Viidestoista Yö

by Juice Leskinen

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Viidestoista Yö song by Juice Leskinen.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen Rakkautesi jäljet vihloo rintaa Käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen Ja minä kun en koskaan kysy hintaa. Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki, paitsi elämä, on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa. Sun kanssas katson maailmaa Ja samaa unta nään Kuin hullu huudan rakkauteni perään! Sun kainaloosi käperryn Ja jos sallit yöksi jään Ja kun aamu on, en tiedä missä herään. Käy tuuli läpi pääni, etelästä pohjoiseen Oon yksin ajatusten raunioilla Ikuisesti kolisevat sanat tyhjyyteen On jälleen tuskan viitta hartioilla. Viidestoista yö, se saapuu aina uudelleen Taas huomaan kahden viikon unohtuneen Jäi iholleni hiekkaa rannan autioituneen Voi olla että vihdoin pääsen uneen. Viidestoista yö, se saapuu aina uudelleen Taas huomaan kahden viikon unohtuneen Jäi iholleni hiekkaa rannan autioituneen Voi olla että vihdoin pääsen uneen. Viidestoista yö, se saapuu aina uudelleen Taas huomaan kahden viikon unohtuneen Jäi iholleni hiekkaa rannan autioituneen Voi olla että vihdoin pääsen uneen.

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Viidestoista Yö

3.7M
6,037     250

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Who had the No.1 hit with Ice Ice Baby?
A Eminem
B Jay Z
C Vanilla Ice
D Ice Cube

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Juice Leskinen tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!