Song parody of

Két Világ Közt

by Leander Rising

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Két Világ Közt song by Leander Rising.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Te vagy az otthonom A közeledő égbolton, Végtelen torony A horizonton. Két világ közt, én haldoklom és élek. Két világ közt, ha szemedbe nézek érzem, Minden könnyem elsirtam már. Ne nezz rám, én mindent, Én mindent kimondtam már. Bárhol jártam hazatértem, Vártál rám, én megbékéltem. Tudod nem változom, Ilyen vagyok és maradok. Én megprobáltam köztük élni, Többe nem a fényben élni. Nem én vagyok, s többe nem is akarom. Én látlak, árnyak, tudom megtalállak. A félelem beszél, mikor kialszik a fény. Széllel szembe biztál bennem. Oly nehéz, túl nehéz Gyökerek nélkul fának lenni, Ágak nélkül égig érni. Hazudtam, te hittél nekem, Megbánás, nem az erényem, Tudom nem változom, Ilyen vagyok, voltam és maradok. Rejtsél el, ők rám vadásznak, Vigyázz rám, ők tovább állnak, Nem én vagyok, s többé nem is akarom. Én látlak, árnyak, tudom megtalállak. A félelem beszél, mikor kialszik a fény. Nem adom fel, nem amig látsz, Életben tart, hogy valahol vársz. Hiába kérlek, többe ne engedj el, Tudod, hogy mennem kell. Fényből jöttem, fénybe vágyom, Kerestek majd, de nem találtok. Én megprobáltam köztuk élni, Többe nem a fénybe nézni. Nem én vagyok, s többe nem is akarom Én látlak, árnyak, tudom megtalállak. A félelem beszél, mikor kialszik a fény.

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Browse Lyrics.com

Our awesome collection of

Promoted Songs

»

Quiz

Are you a music master?

»
"Still Into You" is a 2013 biggest hit single for which band?
A MisterWaves
B Echosmith
C Chairlift
D Paramore

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Leander Rising tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!