Song parody of

Vargtimmen

by Hedningarna

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Vargtimmen song by Hedningarna.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Det är i själva hjärtat lögnen bor, och svek Hur kan jag därom tala vist, med mildhet? Jag svär att jag då aldrig velat göra ont men vart jag än ser nu och om jag än ber Så göra jag dig illa Natten är stilla, men syndaren är vaken och vargtimmen här Jag har sagt att jag dig älskar; det är också sant Men jag kunde också säga att jag älskar en ann' Jag ville henne äta med drägelkäft; en ulv skulle också göra det för dess egen skull I min ensamhet - för ingen annan vet - jag älskar ju båda och plågas av det - utan ett straff och utan en skuld? Bara ett jag minns, är att vargtimmen finns. Får jag komma till dig? Blott en liten stund. Luther har gått hem och jag vill kyssa din mund. Sen ska jag bestämma - det finns ännu tid. Jag ser väl vad som händer, det är mitt liv. Innan denna dag jag såg mig som ett lamm och så vill jag vara och så vill jag bliva jag vill kvitta lika, att det ska ge vika och nu uppstiger solen och vargtimmen flyr Oh jag skola icke kväda Oh ej heller mera glädjas Oh min käresta går vägar Oh min älskling gångar stigar (Text: T. Lundmark/Trad. Musik A.Stake/Trad. arr)

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Browse Lyrics.com

Our awesome collection of

Promoted Songs

»

Quiz

Are you a music master?

»
The song "Mockingbird" was written by...
A Jay-z
B Eminem
C Klade
D Drake

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Hedningarna tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!