Song parody of

Jul I Angora

by Drengene Fra Angora

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Jul I Angora song by Drengene Fra Angora.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Så 'det jul - det' tid til gløgg og and Sneen daler i Angoras land Jeg ska' hjem og pudse mit klaver, så lyder det godt Mit talent er nog', der imponerer, ha Kåre, du har drukket juleøller i en mængde, der er ekstrem Kåre... Kåre? Ja, det har jeg, ja, det har jeg, ja, det har jeg Ja, det' ingen problem Nu' det jul i Angora Så ska' vi satanedme hjem til moar (eller mutter) Ja, det skal vi da Men også hjem til far Nu' det jul i Angora Så skal vi fandme ud og score Nej, det skal vi ikk' Vi ska' danse om et træ Hvot gul mnji vu Vlad i Gagarin Hold da kæft, hva' er't I sir' I fe' russersvin? Total perker-agtigt Simon er en dum, dum, dum, dum én Hva' prettyface Styr jer, grydehår og tændstikben Oorh, Han kaldt' dig for tændstikben Jeg har sunget sang' og lavet mad med men'skelort i Hm-hm-hm-hm-hmm Ja, nej, det fungerer overhovedet ikk' Nej, nej, nej Nu' det jul i Angora Vi skal ha' mad med lort og porrer Nej, det ska' vi ikk' Vi ska' ha' juleand Nu' det jul i Angora Uj, my mother is a slutty whore Ja, det ved vi godt Det' ikke vores problem (No, it's no problem) Goddaw, far! Goddaw, Ryan, goddaw, Flemming! Nå, er I kommet for at hjælpe mig med at pynte juletræet? Næ, vi' såm' bare kommet med et bette julegave til dig Ja, glædelig jul, far Orh! Orh! Glædelig jul, din gamle idiot Nu' det jul i Angora [Bobby] Mine briller de er store Men det er juletid Så ønsk dig et par nye Nu' det jul i Angora Nå, så ska' vi ha' en bette juleøl, da Yiha! Skål i skideskuret! Ja, vi skal bælle øl Og ønske glædelig jul Merry Christmas! Ja, vi skal bælle øl Og ønske glædelig jul Grüss Gott Ja, vi skal bælle øl Og ønske glædelig jul

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Jul I Angora

2.8M
7,795     567

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Which Irish rock band sang The Boys Are Back In Town?
A Led Zeppelin
B Slade
C Black Start Riders
D Thin Lizzy

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Drengene Fra Angora tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!