Song parody of

Honey

by Aretha Franklin

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Honey song by Aretha Franklin.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Mmm... Oh...ooh...ooh...ooh...ooh...ooh...ooh... I gave you my heart And I gave you my time I gave you all of my money Anything to keep you satisfy, yeah, yeah But the one thing I didn't count on Is that you would do me so bad If there's one thing I know I love you for sure I don't understand why did you treat me so bad Honey (Oh, yeah, yeah, yeah) Honey baby (Honey baby) Honey Why do I love you so much Honey Why do I love you so much (Tell me, tell me, baby) Honey Honey baby Honey Why do I love you so much Honey Why do I love you so much (Oh...) I gave you the world, baby Anything that your heart desires And I didn't ask for one thing in return I was there for you right down to the wire So why'd you have to draw me, baby You did everything again And where it's comin' from, and I still can't let go I'm losin' my hair and I don't understand Honey (Honey) Honey baby (Honey baby) Honey Why do I love you so much Honey Why do I love you so much (Whoa, baby) Honey Honey baby Honey Why do I love you so much Honey (Oh...oh...) Why do I love you so much I can understand if it wasn't good enough I was too good to the end, much too good for you Other folks say you just ain't no good I try to let go, but I still need to know Honey Honey baby (Oh...oh...oh...oh...) Honey Why do I love you so much (Somebody tell me) Honey (Oh...) Why do I love you so much (Oh...oh...oh...oh...) Honey (Honey) Honey baby Honey (Honey) Why do I love you so much (So much) Honey (So much, oh...yes) Why do I love you so much (Love me, love me, love me, love me) Honey (Oh) Honey baby (And I get weak when I see you) Honey (Mmm, hmm) Why do I love you so much (Why do) Honey Why do I love you so much Honey (Yeah) Honey baby (Honey baby) Honey (Honey)

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Honey

1.3M
9,366     322

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
“Don't speak, I know just what you're sayin', So please stop explainin', Don't tell me 'cause it hurts.“
A No Doubt
B Save Ferris
C Britney Spears
D Kylie Minogue

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Aretha Franklin tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!