Song parody of

Belinda

by Barbados

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Belinda song by Barbados.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Jag gick som i trans och kände mig helt knäckt En blick sen visste jag direkt Att du hade fått mig fast Så fick jag stå mitt kast Min lust som legat nere den blev väckt Du hade mig som din privata grej Den du ringde till när det behaga' dig Åh, jag visste inte då att det skulle bli som så Att en dag sa du bara tack och hej! Åh, jag saknar dig Belinda kom tillbaka Saknar dig för allt vad det är värt åh, säg var finns du imorgon när jag vaknar? Minnet från dig är allt som jag har kärt Åh, jag saknar dig Belinda kom tillbaka nu I mitt hjärta finns det en och det är bara du Åh, jag saknar dig Belinda kom till mig När kommer du till mig? Om hon leker med dig är hon inget att ha Var allt mina polare sa Ska vara på min vakt Ja, det har jag alltid sagt Men du tog ändå allt du ville ta Du såra' mig den dan då du gick När tårar fyllde min blick Men kanske finns en chans att vi två kan ses nånstans Och ge varann det vi aldrig fick Åh, jag saknar dig Belinda kom tillbaka Saknar dig för allt vad det är värt åh, säg var finns du imorgon när jag vaknar? Minnet från dig är allt som jag har kärt Oh, yeah! SOLO Åh, jag saknar dig Belinda kom tillbaka nu I mitt hjärta finns det en och det är bara du Åh, jag saknar dig Belinda kom till mig När kommer du till mig? Ja, när kommer du till mig? Jag saknar dig Belinda kom till mig Till mig

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Belinda

10,886
47     5

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
From which Muse song are the lyrics: "Far away. This ship is taking me far away"?
A Super Massive Blackhole
B Starlight
C Plug In Baby
D Absolution

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Barbados tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!