Song parody of

Homo Sapiens

by Y.U.P.

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Homo Sapiens song by Y.U.P..

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Herra haki tanssiin, haki rouvaa ja pian taksi haki humalaisen parin, vei sen rouvan asuntoon. He maksoivat ja poistuivat ja vapautuivat vaatteistaan. Herra upotti kultahampaan rouvan pakaraan. Se rouva haki hamettaan, kun kotiin sattui palamaan kaukaisilta matkoiltaan sen rouvan vihitty herra. Se herra haki haulikon ja alastoman gigolon. Naamaa painaa nurmikkoon: " Nyt suutelet multaa... tai suutelet tulta!" Ja aivan kuten konkarit kiikkutuoleissaan ovat kiinnostuneita tuumoreistaan. Tuumoreistaan, proteeseistaan, virtsanpidätysvaikeuksistaan niin samoin tuntee vedon typeryyksien tekoon homo sapiens. Homo sapiens nälänhädän isä ollut on, on ja oleva on. Ja toisten kaltaistensa syöminen sen työnä. Herra olkoon teidän kanssanne, tänä yönä. Herra on häpeä itselleen, mutta hävetä ei ymmärrä. Et ymmärrä siis paljoakaan mutta ymmärrä tämä: Voi olla, että herraa pian viedään pikku kävelylle. Voi olla, että herra voi pian ripotella tuhkaa ylleen. Ja aivan kuten konkarit kiikkutuoleissaan ovat kiinnostuneita tuumoreistaan. Tuumoreistaan, proteeseistaan, virtsanpidätysvaikeuksistaan niin samoin tuntee vedon typeryyksien tekoon homo sapiens. Homo sapiens nälänhädän isä ollut on, on ja oleva on. Ja toisten kaltaistensa syöminen, sen työnä. Herra olkoon teidän kanssanne, tänän yönä. Ja aivan kuten konkarit kiikkutuoleissaan ovat kiinnostuneita tuumoreistaan. Tuumoreistaan, proteeseistaan, virtsanpidätysvaikeuksistaan niin samoin tuntee vedon typeryyksien tekoon homo sapiens. Homo sapiens nälänhädän isä ollut on, on ja oleva on. Kuka tietämättömyyttään, kuka typeryyttään, kuka hyvyyttään, kuka työnä... Herra olkoon teidän kanssanne, Herra olkoon teidän kanssanne, Herra olkoon teidän kanssanne, tänä yönä.

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Which Beethoven symphony number is in F major?
  • A. 3
  • B. 8
  • C. 5
  • D. 1

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Y.U.P. tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!

Movies in which is played

Homo Sapiens

»
  • The Great Human Odyssey