Song parody of

Bir Gün Her Şey

by Gazapizm

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Bir Gün Her Şey song by Gazapizm.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

""Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi?"" Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık gibi Sonra ipi saldık gitti, insanız şimdi Tehlikede hissettiğimiz çok güzelken ""Pis"" dediğimiz Sonra hissettiğimiz, pişmanlık kesin Beni test edeceğiniz kulvar biraz farklı olsun Sokak koksun, hap yok dostum uyuşturucu hapsedildi Asla pak değildik ancak sana kaç seyirlik şarkılar bıraktık Resmen müzik değildi hiçbirisi Bu saatten sonra kapansa da olur şarkım Duvarlarda sözlerim bak: ""Gazapizm sokaktır!"" Benim yok hakkım, anlatmaktan vazgeçmeye Bir misyon yüklenmişim kuruyacak bu bataklık Bir baharda görüşmezsek ""Hoşça kalın!"" denmeyecek ve koş bakalım düşmeyeceğiz, Borcun mu bitmeyecek hep ödenecek, hep ölenler olacak, hep gülersen olmaz Yok direncin, solacak rengin, tetikte kal'ca'z ancak sana kal'cak silah tutmak bundan birkaç sene sonra. Zihnen çok yorgunum amca biraz şarap, biraz yara, biraz para, bolca ihanet etrafım, biraz yalan Hepten talan edilecek bak onca zaman inşaasını sürdüğün o geleceğin Bir gün geleceğim! Çok huzurlu uyuyacağız biz geceleri, niceleri Dert edinecek kendisine ve kimse anlamayacak bizi Tabutları zincirleyin yeryüzüne gerçek değil ölüm bana Ellerini titretecek içtiklerin Suça fazla meyilliydik ancak istediğim bir yerde değildim abi Bir rüzgara bakar her şey şimdi Bakma öyle esrar çekip mayıştıklarına sanki bu mağripli çocuklar Bir gün elbet yakacaklar Paris'i, daha iyisi, olmayacaktır olduğundan aptal değiliz, ama saplantılar gülümseyecek şehvetle sen boğazlarken kendini. Her biri idam alır düşlerin bir gece vakti ancak örgüt sayılmayacak asla her şeyden vazgeçenler Belki slogan, belki pankart olur bir gün ancak inanmayacak hiçbir kimse bu cümleye: ""Bir gün her şey çok güzel olacak!""

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Bir Gün Her Şey

2.1M
27,176     507

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Rock and roll musician Del Shannon was the stage name of?
A Patrick Clapp
B Reginald Dwight
C Charles Westover
D Del Unser

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Gazapizm tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!