Song parody of

Leijonakuningas

by Evelina

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Leijonakuningas song by Evelina.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Mä näen että Et ehkä vieläkään tiiä Mikä sust tulee isona Oot kesken Tuntuu ettet sä riitä Vaikee löytää iloa Mut mä otan nyt ohjat Ulos kaupungist ohjaan Muistutan et sus on niin paljon hyvää ja kaunista Sä et tuu putoo pohjaan Muhun voi nojaa Rullataan auton ikkunat auki ja Lauletaan kovempaa kun pitäis olla hiljaa Ei paineta leukaa rintaan ennen ku kasvetaan viljaa Nostetaan aamu neljä maljat ilmaan Tänään ihmisen puolikas on huomenna leijona kuningas Woo, woo, woo, woo He-hei Tänään ihmisen puolikas on huomenna leijonakuningas Vaikka mä muuttaisin kauemmas Aina oon vaan yhen tekstarin pääs Sul on paikka mun sydämessä Etkä sä saiskaan mua sua yksin jättämään Mut mä otan nyt ohjat Ulos kaupungist ohjaan Muistutan et sus on niin paljon hyvää ja kaunista Sä et tuu putoo pohjaan Muhun voi nojaa Rullataan auton ikkunat auki ja Lauletaan kovempaa kun pitäis olla hiljaa Ei paineta leukaa rintaan ennen ku kasvetaan viljaa Nostetaan aamu neljä maljat ilmaan Tänään ihmisen puolikas on huomenna leijona kuningas Woo, woo, woo, woo He- hei Tänään ihmisen puolikas on huomenna leijonakuningas

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Leijonakuningas

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
What is the name of Sia's first album?
  • A. Healing is Difficult
  • B. Colour the Small One
  • C. Some People Have Real Problems
  • D. OnlySee

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Evelina tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!