Song parody of

Fiesta Buena

by Soldat Jahman

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Fiesta Buena song by Soldat Jahman.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Oye mi gente Eso es pa la familia Zumbera (La Zumba buena) Aquí tengo de nuevo, síguelo (La Zumba buena) La la la la la la la la la La la la la la la la la la (La Zumba buena) La la la la la la la la la (La Zumba buena) La Zumba buena te gusta esa la que te toca Esa la que te coje (La que lo te deja) La Zumba buena se baila y asi que tu cambie Ella y salva ti tu quieres (Siempre con sonrisa) Couci couca ki sa en lo soldat Long time ké nou la ka fè sa (?) en kay la nou la, pas' nou enmé chanté! Nou ka fé en wai Tout' moun lan ka wine Ni an son pou wine, wine wine wine wine La la la la la la la la la La la la la la la la la la (La Zumba buena) La la la la la la la la la (La Zumba buena) La la la la la la la la la La la la la la la la la la (La Zumba buena) La la la la la la la la la (La Zumba buena) La Zumba buena te lleva, y por donde tu quieras Yo quiero que cante, owe owe Hay dame nuevo nena síguelo Pero te olvida lo que decimelo Niña muevelo Pa' que te ve tranquilo Ini wè sa, madinina ka fè moun' jenb pren pou kay la Pani tan a ped nou la pour briler calorie a Fè moun SWEAT, vini wè sa Nou ka fé en wai Tout' moun lan ka wine Ni an son pou wine, wine wine wine wine La la la la la la la la la La la la la la la la la la (La Zumba buena) La la la la la la la la la (La Zumba buena) La la la la la la la la la La la la la la la la la la (La Zumba buena) La la la la la la la la la (La Zumba buena) Hey, quizao! All of them se comment les fait bouger On y va Dale sexy Zumba Ya dale sexy Zumba Ya dale dale Dale dale Dale sexy Zumba Ya dale sexy Zumba Ya dale dale Dale mami La Zumba c'est là, c'est là, c'est là La Zumba c'est là, c'est là, c'est là La Zumba c'est là, c'est là, c'est là La Zumba c'est là La Zumba c'est là (La Zumba buena) La la la la la la la la la La la la la la la la la la La Zumba c'est là La la la la la la la la la (La Zumba buena) La la la la la la la la la La la la la la la la la la La Zumba c'est là La la la la la la la la la (La Zumba buena) La Zumba c'est là

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Fiesta Buena

38M
132.9K     5,735

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
"There's something about you, I stare in your _____ And everything I'm looking for I seem to find"
A face
B tears
C eyes
D boots

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Soldat Jahman tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!