Song parody of

Suut Makiaks!

by Marja Tyrni

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Suut Makiaks! song by Marja Tyrni.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Ai kamala! Hah hah hah hah! Nyt lähtee disco! Hah hah haa. Ihanaa, Suomen kansa Terveisiä Turun Pallivahasta. Hah ha ha ha Nyt aletaan leipomaan ja laitetaan pullat uuniin ja samalla vähän jumpataan! Oi! Näin! Liikettä lantioon ja tortut kostumaan! Suut makiaks koko Suomen kansa! Uuni on kuumana aamusta asti, Tyrni kun ryhtyy hommiin, torttua hellästi kostuttaa, luottaa munaan ja rommiin. Tyrnin Marja mallia näyttää, hillolla tortun täyttää. Silloin tällöin reissullansa matkavatkainta käyttää. Uuni on kuumana aamusta asti, sinne se pannaan se lasti, Marja kun jakaa torttuansa, suut makiaksi Suomen kansa! Tyydydyttyy... Hah hah hah hah! Ai että tätä discon jytkettä! Tässä jää Zumba-tuntikin kakkoseks! Olo on ku ruottinlaivalla ku miesvainaan Eikan kanssa ennen vanhaan bailattiin ja laitettiin suut makiaks aina bufeessa. Hah hah hah hah! Syötiin ja juotiin niin paljon kuin napa veti. Noh, Eikka jätti minut mokoma leskeks sitte! Laitto liikaa suuta makiaks ja menehty liikalihavuuteen. No, ei voi mitään. No nyt lähti jo kertosäe. En ehtiny mukaan, kamala! Hah hah hah! No nyt mennään: Joka poika saa kuulkaa piirakkaa nyt, Tyrni kun ryhtyy hommiin, torttua hellästi kostuttaa, luottaa munaan ja rommiin. Ja Korpelan Tommiin tietty, hah hah! Meinas unohtua! Siinä on mies minun makuuni! Nyt ku joku levymoguli kuulis. Asko Kallonen, soita minulle! Lyödään rahoiks. Saadaan hilloa tortun päälle, hah hah hah ha! Ai kamalaa, tulee hiki kun kokkaa. Ai että, torttuki kostuu iha iteksee tässä ku vähän jumppaa ja laittaa Lintan kenkään kallelleen ja Kallen kenkää lintalleen. No niin, nyt leivotaan Suomen kansa! Siitä vaan, eteen ja taakse, eteen ja taakse, pullat uuniin, pullat pois, pullat uuniin, pullat pois, kamalaa! Uuni on kuumana aamusta asti, Tyrni kun ryhtyy hommiin, torttua hellästi kostuttaa, luottaa munaan ja rommiin. Tyrnin Marja mallia näyttää, hillolla tortun täyttää. Silloin tällöin reissullansa matkavatkainta käyttää. Uuni on kuumana aamusta asti, Tyrni kun ryhtyy hommiin, torttua hellästi kostuttaa, luottaa munaan ja rommiin. Tyydydyttyy... Tämä on tuttu kappale, tämä on Jaakko Kolmosen biisi, hän on säveltänyt tämän, ihanaa Suomen kansa! Hah hah hah hah!

Genre:
Style:

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Suut Makiaks!

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
In what year was the first Woodstock festival held?
  • A. 1970
  • B. 1969
  • C. 1980
  • D. 1968

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Marja Tyrni tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!