Song parody of

Álmodj szabadon

by Street

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Álmodj szabadon song by Street.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Refr. Álmodj szabadon túl a falakon volt ami volt ugye te is akarod Álmodj szabadon mond azt, hogy kész vagy rá és minden gond el száll Márió: Megdobban a szív a ritmus hív legbelül már szét feszít Idebenn tombol a láz mondd mire vársz tied az egész világ Szárnyalj velem szabadon ébredj fel Ha úgy érzed, hogy lépned kell Engedd meg a szívednek hagyj égessen Refr, Meg fog a Street láz úgyis mert meg fog a Street láz úgyis mert meg fog a Street láz úgyis Táncolj még hé baby táncolj még gyere velem táncolj még hé baby táncolj még gyere baby Kicsi Nyúl Gyere táncolj mire vársz még Ez lesz a végzeted engedd, hogy jó legyen úgy éget (felráz) elcsábít (a Street láz) Hölgyeim indulhatnak forró szexi tánc Szárnyalj velem szabadon ébredj fel ha úgy érzed, hogy lépned kell Engedd meg a szívednek hagy égessen Refr. Megfog a Street láz úgyis mert megfog a Street láz úgyis mert megfog a Street láz úgyis mert megfog a Street láz úgyis Táncolj még hé baby táncolj még Gyere velem táncolj még hé baby táncolj még Refr.

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
What is the hometown of the Queen group?
A Manchester
B London
C Southampton
D Liverpool

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Street tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!