Song parody of

Cântec de omături

by Adrian Bezna

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Cântec de omături song by Adrian Bezna.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Ne-am reîntors din iarnă Ca dintr-un lung război Lăsând în urmă drumul Ce șchioapătă în noi Că nici nu se mai vede De toți copacii ninși Unde-s învingătorii Și unde cei învinși... Și osteniți spre casă Ne-ntoarcem vii și morți Purtând în piept cămașa Ce-au tras-o mulți la sorți Că nici nu se mai vede De pașii tuturor Unde e drumul nostru Și unde-i drumul lor... Și tot mai lungă-i calea Și gerul cade-n unghi Ne-a-ncolăcit privirea Și mergem pe genunchi Că nici nu se mai vede De câtă floare-a nins Ce uși închide vremea Și câte a deschis... Ni s-a pierdut și urma Pe cruci de mărăcini Ni-e carnea despuiată Ne-acoperim cu spini Că nici nu se mai vede Din semnele perechi Unde e rană nouă Și unde-s răni mai vechi... Și geme ca-ntr-un bocet Și cântă ca de nunți Ne-ngroapă tot omătul Și ne-a trecut de frunți Că nici nu se mai vede De-colo sus din cer Nici sufletul de mâine Nici sufletul de ieri... Că nici nu se mai vede De-colo sus din cer Nici sufletul de mâine Nici sufletul de ieri...

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
In which band are Adam, Jack and Ryan singers?
  • A. ARJ
  • B. AJR
  • C. RJA
  • D. JRA

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Adrian Bezna tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!