Song parody of

Afslag

by Foxx

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Afslag song by Foxx.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Ik zoek naar die cijfers Pak ik een som dan kan ik verdwijnen Ik denk al een tijdje Ik denk al een tijdje Moet ik verdwijnen Kijk in de spiegel en ik zie de hel in me ogen verschijnen Moet me kansen gaan grijpen Moet de dans gaan ontwijken Elke dag in de trap Elke dag in de trap Libie gaat door Maar je word gek Hoofd die is vol Fully attack Ik ben met tijger Tracke een stack Trekke een bom Fully attack Denk ik aan toen Het doet me zeer Shit Het doet me zeer Elke dag onderweg richting cash En ik zoek naar een mill Kan geen afslag nemen Kan het nu afgeven Bel me voor kwali ik kom en lever Maak me niet moe ik ben nog niet daar. moet een afslag nemen Moet het nog afwegen Bel me voor kwali ik kom en lever Elke dag voel ik stress, maar wat moet je doen? We leven een ... up leven Moet je brood gaan breken met mensen die niks om je geven Nee Doe maar je ding En hou je er buiten als je niks kan geven Je moet je toppe breken voor we komen en je botte breken En ik weet het De leven die we leven is vervelend Toch ben ik zwevend Geen fock gevend Aan het bewege Je kan me nu maile Rook een garo voor de pijn Deze leven is een schijn Zij doen alles voor shine Voor de shine Ze belle me nu voor die opties Ik geef je een deal combi Move door de street als een zombie Ik zoek saaf Ik zoek money Ik zoek naar die saaf Ik zoek naar die saaf Leven op straat Blijve tot laat Kom me maar halen Ik sta al parraat Elke dag onderweg richting cash En ik zoek naar een mill Kan geen afslag nemen Kan het nu afgeven Bel me voor kwali ik kom en lever Maak me niet moe ik ben nog niet daar moet een afslag nemen Moet het nog afwegen Bel me voor kwali ik kom en lever Elke dag voel ik stress maar wat moet je doen We leven een ... up leven Moet je brood gaan breken met mensen die niks om je geven Nee Doe maar je ding En hou je er buiten als je niks kan geven Je moet je toppe breken voor we komen en je botte breken Elke dag onderweg richting cash En ik zoek naar een mill Kan geen afslag nemen Kan het nu afgeven Bel me voor kwali ik kom en lever Maak me niet moe ik ben nog niet daar moet een afslag nemen Moet het nog afwegen Bel me voor kwali ik kom en lever Elke dag onderweg richting cash En ik zoek naar een mill Kan geen afslag nemen Kan het nu afgeven Bel me voor kwali ik kom en lever Maak me niet moe ik ben nog niet daar moet een afslag nemen Moet het nog afwegen Bel me voor kwali ik kom en lever

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Afslag

738
20     1

Browse Lyrics.com

Our awesome collection of

Promoted Songs

»

Quiz

Are you a music master?

»
"Your out of touch, I'm out of time, but I'm out of my head when your not around" is lyrics from a hit 80's song by which artist?
  • A. Foreigner
  • B. Hall and Oates
  • C. Phil Collins
  • D. Air Supply

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Foxx tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!