Song parody of

Lauantai-Ilta

by Mamba

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Lauantai-Ilta song by Mamba.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

Lauantai-iltana ravintolaan Oli tarkoitus lhte juhlimaan Ottaa muutama olut vaan Ja tulla kotiin nukkumaan Ensin meit oli vaan Peku ja m Sitten siihen tuli pari tytt Peku tunsi ne, mutta min en Niinp tilasin yhden oluen Toiseen tytist tutustuin, Mutta siihen vaaleaan ihastuin Ja loppuillasta sanoin: "hei, Meille vai teille, kultasein?" Hn vastasi minulle silmilln "juodaan n ja lhdetn" Annoin ovimiehelle vitosen Koska olin niin iloinen Hn asui aika kaukana Aivan kaupungin laidalla, Mutta maksoin taksin tietenkin Koska herrasmiehet tekee niin Sitten mieleni rohkaisin Ja hnt hellsti suutelin Hn vei minut sisn lempemme pesn Ja sai minut onnesta sekaisin Aamuyll hersin Lattialta vaatteeni kersin Ja juuri kun joku tuli eteiseen Nin ypydll sormuksen Sain sekunnin aikaa mietti Jotakin sopivaa selityst, Mutta katsoin parhaaksi kuitenkin Juosta niin kauas kuin jaksaisin Ja kilometrin ainakin Juoksin halki kaupungin Sitten pyshdyin ja pukeuduin Ja jatkoin kvellen kotiin

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Lauantai-Ilta

8,326
48     4

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
What is the name of Eddie Van Halen’s favorite guitar?
A Eruption
B EVH1
C Striper
D Frankenstrat

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Mamba tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!