Lyrics.com »

Search results for 'apus apus'

Yee yee! We've found 347 lyrics matching apus apus.

Year:


Filter by gender:

Lyrics:

sing nyanding riko
Kudangan ati ono ring kene

Munggoh biso diwakilaken, roso iki yo sing kari nemen

Wes sing biso maning
Apus apus maning, soyo nyikso
Wooo
Aaah

Asta m-a făcut
S-am vedere de noapte
S-o visez nonstop
De-oriunde de departe
Apus dup-apus
Să nu o las în spate
Dar ies cu un frate
Să pot
Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu kok sok bagus
Gayamu sok tulus
Jembule kowe penipu alus
Jembule kowe penipu alus

Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu
Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu kok sok bagus
Gayamu sok tulus
Jembule kowe penipu alus
Jembule kowe penipu alus

Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu
sayangmu kok apus apus
tumindakmu kok sok bagus
gayamu sok tulus
jebule kowe penipu alus
jebule kowe penipu alus

sayangmu kok apus apus
tumindakmu
sayangmu kok apus apus
tumindakmu kok sok bagus
gayamu sok tulus
jebule kowe penipu alus
jebule kowe penipu alus

sayangmu kok apus apus
tumindakmu
Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu kok sok bagus
Gayamu sok tulus
Jembule kowe penipu alus
Jembule kowe penipu alus

Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu
Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu kok sok bagus
Gayamu sok tulus
Jembule kowe penipu alus
Jembule kowe penipu alus

Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu
Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu kok sok bagus
Gayamu sok tulus
Jembule kowe penipu alus
Jembule kowe penipu alus

Sayangmu kok apus apus
Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu kok sok bagus
Gayamu sok tulus
Jembule kowe penipu alus
Jembule kowe penipu alus

Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu
Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu kok sok bagus
Gayamu sok tulus
Jebule kowe penipu alus
Jebule kowe penipu alus

Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu
Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu kok sok bagus
Gayamu sok tulus
Jembule kowe penipu alus
Jembule kowe penipu alus

Sayangmu kok apus apus
Tumindakmu
după apus
Inima mea prinde aripi cu tine
ȘI ce frumos se vede dragostea de sus

Vino lângă mine când teama s-a dus
ȚIne-mă în brațe și după apus
dha buneg (neg)

Pring ori urip iku mati (ti)
Kabeh sing urip mesti bakale mati (ti)
Pring apus urip iku lampus (pus)
Dadi wong urip aja seneng
Reff// 

Mbien tak tresnani 
Jebule malah nglarani 
Bola bali 
Aku kapusan janji 

Mbien jare tulus 
Jebule mung apus-apus 
Tak ikhlaske kowe
cerito
Yowis mung sakedep moto
Janjimu ra ori
Jebule mung kawe siji
Jare tulus jebule mung apus-apus

Aku nangis ra uwis-uwis
Teles kebes wes nganti kalis
gandengan tangan ngetan ngulon rangkul-rangkulan
Ra ngertiyo koyo ngene ngarep alus ajur mburine
Ngomong tulus gur apus-apus
Ngomong tresno gawe cidro
cerito
Yowes mung sakedep moto
Janji sing tak anti
Jebule mung mbok blenjani
Jare tulus jebule mung apus-apus

Aku nangis ra uwis-uwis
Teles kebes wes
cerito
Yowis mung sakedep moto
Janjimu ra ori
Jebule mung kw siji
Jare tulus jebule mung apus-apus

Aku nangis ra uwes uwes
Teles Kebes wes nganti kalis
cerito
Yowis, mung sak kedep moto
Janjimu ra ori, jebule mung KW siji
Jare tulus, jebule mung apus-apus
Aku nangis, ra uwis-uwis
Teles kebes wis nganti
aku yakin dek tresnamu kui tulus
sebening embun sayangmu ora apus apus
sabar se tegar karang digempur ombak lautan
semoga cinta kita tak akan
cerito
Yowis mung sakedep moto
Janjimu ra ori
Jebule mung kawe siji
Jare tulus jebule mung apus-apus

Aku nangis ra uwis-uwis
Teles kebes wes nganti kalis
cerito
Yowis mung sakedep moto
Janjimu ra ori
Jebule mung kawe siji
Jare tulus jebule mung apus-apus

Aku nangis ra uwis-uwis
Teles kebes wes nganti kalis
Janjimu ra ori
Jebule mung kawe siji
Jare tulus jebule mung apus-apus

Aku nangis ra uwis-uwis
Teles kebes wes nganti kalis
Aku kangen ning mung tak pendem

Discuss these apus apus Lyrics with the community:

0 Comments

    We need you!

    Help build the largest human-edited lyrics collection on the web!

    Search for song lyrics by

    Genres »

    Styles »

    Browse Lyrics.com

    Our awesome collection of

    Promoted Songs

    »

    Quiz

    Are you a music master?

    »
    Which band sang The Final Countdown?
    A Survivor
    B Scorpions
    C Foreigner
    D Europe

    Free, no signup required:

    Add to Chrome

    Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

    Free, no signup required:

    Add to Firefox

    Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!