Lyrics.com »

Search results for 'Ben Wong'

Yee yee! We've found 66 lyrics, 159 artists, and 49 albums matching Ben Wong.

Year:


Filter by gender:

Lyrics:

tresno
jejer kowe adem panas tak roso
rasane dunyo wong loro sing nduwe
lan wong liyo ben ngekos dewe dewe

langite mendung wayah jam telu
ning kene aku
lungo ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh
lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulya
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh
lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh
Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno
nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye
nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye
nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye
nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye
nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye
nyonggo
Tatu sing ono dodo
Perih rasane yen eling kowe angel tambane

Opo aku salah
Yen aku cerito opo anane
Wong sing ning sandingmu
Ben melu krungu piye
nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye
nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye
nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye
nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye
nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye
nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye
brangasan 
Ora pêduli wong mlarat 
Ben mung s’lawe duwite 
Mêsti dibabat 

# Mulo ing ati-ati 
Mbok ojo podho sêmbrono 
Buta ing siji iki 
Pokale ala
nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye
mikir-mikir jeru ben ora kebablasan
Nyantai wae sing penting kowe iso mangan
Ojo kakehan sambat ben urip tetap sehat

Akeh wong susah sing seneng etok etok
entek ora iso mangan jagung

Walang abang (ser) lha kok muter muter (ser)
Mabur mlayu nganti kelenger
Ora gampang dik dadi wong pinter
Kudu sinau ben iso
entek ora iso mangan jagung

Walang abang lha kok muter muter (ser ser)
Mabur mlayu nganti kelenger
Ora gampang dik dadi wong pinter
Kudu sinau ben iso
Wes ben dinane ati iki keloro
Nduwe bojo nanging tresnone kanggo wong liyo
Opo ora eling naliko jaman semono
Sak iki wes bedo amung gawe batin
Saiki aku mung nyawang kowe gandeng wong liyo
Nangis atiku nelongso ra ngiro kowe di jodohno
Nelongso rasane nangis njerone ati
Nganthi pirang wektu

Discuss these Ben Wong Lyrics with the community:

0 Comments

    We need you!

    Help build the largest human-edited lyrics collection on the web!

    Search for song lyrics by

    Genres »

    Styles »

    Browse Lyrics.com

    Quiz

    Are you a music master?

    »
    "Hey, teacher! _____________".
    • A. Leave them kids alone!
    • B. Eat some more melon!
    • C. Don't be hard like stone!
    • D. Leave those kids alone!

    Free, no signup required:

    Add to Chrome

    Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

    Free, no signup required:

    Add to Firefox

    Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!